укр мова 10 клас авраменко математика 10 клас бевз 2018
Головна » 2014 » Листопад » 12 » Физ.культура 3 кл. Уроки 29-40. Школа культури рухів з елементами гімнастики
13:21
Физ.культура 3 кл. Уроки 29-40. Школа культури рухів з елементами гімнастики

Физ.культура 3 кл. Уроки 29-40. Школа культури рухів з елементами гімнастики

24 годин

29. Символи, ритуали і церемонії Олімпійських ігор.Шикування в шеренгу, повороти на місці. Ходьба «протиходом».  Физ.культура 3 кл. Школа культури рухів з елементами гімнастики Рівномірний біг на носках. Загальнорозвивальні вправи на місці з гімнастичними палицями.
Нахили тулуба у сіді з різними положеннями ніг.Сід кутом з опорою руками позаду. Лазіння по гімнастичній лаві в горизонтальному положенні.
Згинання та розгинання рук в упорі на стегнах. Рухлива гра з бігом

конспекты уроков
30. Правила техніки безпеки під час занять гімнастикою. Стройові вправи на місці. Ходьба «протиходом». Рівномірний біг на носках. Загальнорозвивальні вправи на місці з гімнастичними палицями.
Акробатичні вправи для розвитку гнучкості. Нахили тулуба у сіді з різними положеннями ніг.
Переходи із сіду з одного стегна на інше і навпаки.Лазіння по гімнастичній лаві за допомогою рук.Лазіння по гімнастичній лаві в упорі на коліна. Рухлива гра з бігом
31. Перешикування з однієї шеренги в дві і навпаки.
Ходьба «змійкою* в колоні по одному. Біг із високим підніманням стегна. Загальнорозвивальні вправи на місці в колі. Вправи в парах на гімнастичній лаві для розвитку гнучкості.
Перехід із сіду з одного стегна на інше та навпаки.Вис на зігнутих руках на низькій перекладині.Упор присівши, лежачи, стоячи з різних положень.
Згинання та розгинання рук в упорі лежачи на гімнастичній лаві. Рухлива гра «Заборонений рух»
32. Шикування в колону, розмикання в колоні. Ходьба «змійкою» в колоні по одному. Біг із високим підніманням стегна. Загальнорозвивальні вправи на місці в колі. Вправи в парах на гімнастичній лаві для розвитку гнучкості.
Упор присівши, лежачи, основна стійка. Перекиди вперед. Вис на зігнутих руках на низькій перекладині.Згинання та розгинання рук в упорі лежачи. Лазіння по похилій лаві (45'). Рухлива гра «Заборонений рух»
33. Перешикування з колони по одному в колону по два на місці. Ходьба на носках і п'ятах. Біг із закиданням гомілки назад. Загальнорозвивальні вправи для профілактики плоскостопості. Перекиди вперед у групуванні. Перекид назад в упор присівши.
Перехід з упору присівши в упор лежачи і навпаки.Лазіння по похилій гімнастичній лаві в упорі присівши.Рухлива гра з лазінням та перелізанням
34. Перешикування з колони по одному в колону по два на місці. Ходьба на носках і п'ятах. Біг із закиданням гомілки назад. Загальнорозвивальні вправи для профілактики плоскостопості. Перекиди вперед у групуванні. Перекиди назад в упор присівши. Перекиди назад в упор стоячи на колінах. Упор на перекладині поштовхом двох ніг. Лазіння по гімнастичній стінці в різних напрямках. Рухлива гра «Виставка картин»
35. Правила безпеки під час занять гімнастикою. Перешикування із колони по одному в колону по три (чотири) поворотом ліворуч. Ходьба на різних сторонах ступні. Біг із махом прямими ногами вперед. Загальнорозвивальні вправи для формування правильної постави.
Перекиди назад в упор стоячи на колінах. Два перекиди вперед злито. Упор на перекладині поштовхом двох ніг. Перехід у вис присівши з упору на низькій перекладині, обертаючись уперед. Підтягування на руках у положенні лежачи на гімнастичній лаві. Вправи на розслаблення м'язів тулуба
36. Перешикування з однієї колони по одному в колону по три (чотири) поворотом ліворуч.Ходьба на різних сторонах ступні.
Біг із махом прямими ногами уперед.Загальнорозвивальні вправи для формування правильної постави.Акробатичні вправи.
Перехід у вис присівши з упору на низькій перекладині, обертаючись уперед.Зіскок махом назад з упору на перекладині.Рухливі ігри зі стрибками
37. Перешикування з однієї шеренги уступами за розрахунком на 9, б, 3 на місці.Ходьба із вантажем (мішочки) на голові.
Біг зі зміною швидкості руху.Загальнорозвивальні вправи зі скакалкою.Акробатичні вправи.Зіскок махом назад з упору на перекладині.
Підтягування у висі лежачи.Рухлива гра з довгою скакалкою
38. Перешикування з однієї шеренги уступами за розрахунком 9, 6, 3 на місці.Ходьба із вантажем (мішочки) на голові.
Біг із зміною швидкості.Загальнорозвивальні вправи зі скакалкою.Акробатичні вправи.Підтягування у висі лежачи (дівчата).
Підтягування у висі (хлопчики).Рухлива гра з довгою скакалкою
39. Символи, ритуали і церемонії Олімпійських ігор.Перешикування в колоні по одному.Ходьба у напівприсіді.Рівномірний біг із зміною напряму руху за
сигналом.Загальнорозвивальні вправи зі скакалкою. Комплекс вправ у парах на гімнастичних матах для розвитку гнучкості. «Міст» із різних вихідних положень. Комбінація з вивчених акробатичних елементів.
Лазіння по похилій гімнастичній лаві з переходом на гімнастичну стінку. Підтягування у висі лежачи (дівчата) і висі (хлопчики).
Вправи на розслаблення м'язів верхніх кінцівок
40. Правила вимірювання пульсу.Перешикування в колоні на місці та в русі.Ходьба у напівприсіді по колу, руки за
головою.Рівномірний біг зі зміною напрямку руху за сигналом.Загальнорозвивальні вправи зі скакалкою.У положенні сидячи нахили тулуба з різним
положенням ніг і рук.Комбінація з вивчених акробатичних елементів.Лазіння по похилій гімнастичній лаві.Лазіння по гімнастичній стінці вгору і вниз.Вправи на розслаблення м'язів тулуба. 
Физ.культура 3 кл. Школа культури рухів з елементами гімнастики