укр мова 10 клас авраменко математика 10 клас бевз 2018
Головна » 2013 » Жовтень » 23 » Китайські виші запрошують на навчання
21:40
Китайські виші запрошують на навчання

Китайські виші запрошують на навчання

У ході проведення освітньої виставки "Інноватика в сучасній освіті", що відбудеться 22-24 жовтня у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза", вперше в Україні буде представлений освітній павільйон китайських навчальних закладів, на якому 19 китайських університетів презентуватимуть свої освітні програми.

На сьогодні інтеграція української системи освіти у європейський світовий простір є нагальною і перспективною. В останні роки в світі значно підвищився інтерес до Китайської Народної Республіки, китайської мови та культури, економічного розвитку.
Освіта в Китаї є безкоштовною для іноземних громадян, які вступають на навчання за міжнародними угодами. Програми навчання в школах і вищих навчальних закладах знаходяться під суворим контролем держави. Це, однак, не заважає китайській освітній системі швидко реагувати на виклики зовнішнього світу і пристосовуватися до вимог постійно мінливого міжнародного ринку праці, жорсткої конкуренції з боку іноземних фахівців.

Для вступу до китайських вищих навчальних закладів українському абітурієнту достатньо мати атестат про повню загальну середню освіту та трохи знати китайську мову. Її також можна вивчити на курсах на місці.

Китай з кожним роком підвищує квоти на отримання урядових стипендій, а це, в свою чергу, може бути реальним шансом для української молоді отримати безкоштовну освіту в Китаї.

Китайський павільйон виставки "Інноватика в сучасній освіті" представлятимуть відомі навчальні заклади:
Пекінський університет;
Університет Циндао;
Пекінський лісотехнічний університет;
Центральний китайський педагогічний університет;
Китайський геологічний університет (Ухань);
Чендуський Університет традиційної китайської медицини;
Даляньський морський університет;
Донхуанський університет;
Хуачжунский сільськогосподарський університет;
Хехайський університет;
Хуачжунский університет науки і технології;
Цзянсинський університет економіки та фінансів;
Університет технологій Ланьчжоу;
Нанкинський університет інформатики і технологій;
Китайський університет океанології;
Південно-західний транспортний університет;
Південно-західний університет;
Шанхайський університет традиційної китайської медицини;
Чжецзянський технологічний університет.
Вищі навчальні заклади Китайської Народної Республіки запропонують програми академічного обміну студентами, аспірантами і викладачами вищих навчальних закладів, співробітництво провідних китайських та українських університетів, проведення спільних наукових розробок і навчання в Китаї.

Графік роботи китайського павільйону:

22 жовтня 2013 р. – 10:00 – 18:00;
23 жовтня 2013 р. – 10:00 – 18:00.

Організатори виставки запрошують всіх бажаючих відвідати павільйон китайських навчальних закладів, щоб скористатися можливістю отримати інформацію безпосередньо від представників навчальних закладів.

Виставка "Інноватика в сучасній освіті" працюватиме протягом трьох днів, з 22 по 24 жовтня у приміщенні виставкового центру "КиївЕкспоПлаза" (вул. Салютна, 2-Б).

Організатори виставки: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія "Виставковий Світ".

Источник: http://osvita.ua/