укр мова 10 клас авраменко математика 10 клас бевз 2018
Головна » 2015 » Березень » 14 » New підручник основи здоров'я 4 клас Гнатюк
14:34
New підручник основи здоров'я 4 клас Гнатюк

New підручник основи здоров'я 4 клас Гнатюк

Назва: Основи здоров'я. Підручник для 4 класу
Автор: Гнатюк О.В.
Сторінок: 176
Видавництво: Генеза
Рік видання: 2015



Повна версія:

Уривок з підручника основи здоров'я 4 клас​ Гнатюк:
Підручник «Основи здоров'я» для 4-го класу складено відповідно до розділів і тем оновленого Державного стандарту початкової загальної освіти і навчальної програми з основ здоров'я для 1-4 класів. Згідно із зазначеними документами наскрізними у змісті підручника визначено такі розділи: 1) Здоров'я людини;
2) Фізична складова здоров'я; 3) Соціальна складова здоров'я; 4) Самооцінка та поведінка людини.
Навчальний матеріал підручника відповідає віковим і психологічним особливостям четвертокласників» готує учнів до навчання в основній школі. У розробці підручника використано комплексний підхід, підґрунтям якого є основи психології, педагогіки, валеології та медицини за домінування психолого-педагогічної парадигми.
Структуру підручника становлять розділи та статті. Наприкінці статей подано запитання іі завдання для перевірки рівня засвоєння матеріалу. Завдання пояснити прислів'я, відгадати загадку, розгадати ребус покликані підтримувати інтерес учнів до предмета, а словникова скарбничка допомагає запам'ятати нові терміни та їх тлумачення. Макет книжки приваблює багатим ілюстративним рядом, вдалими умовними позначеннями, які орієнтують учнів та вчителя у способах опрацювання навчального матеріалу.