укр мова 10 клас авраменко математика 10 клас бевз 2018
Головна » 2015 » Березень » 15 » New підручник світова література 7 клас Волощук
12:23
New підручник світова література 7 клас Волощук

New підручник світова література 7 клас Волощук

Назва: Світова література. Підручник для 7 класу
Автор: Волощук Е.В.
Сторінок: 272
Видавництво: Генеза
Рік видання: 2015

Уривок з підручника світова література 7 клас​ Волощук:
Цей підручник продовжує шкільний курс світової літератури. Уміщені в ньому художні твори допоможуть вам розширити уявлення про світ і краще зрозуміти самих себе. Є в підручнику й спеціальні рубрики, опрацьовуючи які, ви навчитеся вдумливого й творчого читання. Ознайомтеся з ними. Рубрика «Літературна кухня» розкриває художні й композиційні особливості літературних творів, пояснює певні літературні явища.
Рубрика «Коментар архіваріуса» висвітлює зв'язки між літературними сюжетами та історичними подіями; розповідає про те, як було створено й опубліковано художні твори. Перша   з   них «Літературний багаж»   - пропонує   пригадати вивчений матеріал, який допоможе опанувати нову тему. Друга - «Перед читанням» - спрямовує на творче сприйняття художнього тексту. Третя - «Літературний практикум» - пропонує запитання і завдання для застосування набутих теоретичних знань на конкретному літературному матеріалі.
Інформаційні та художні тексти в підручнику супроводжуються запитаннями і завданнями для ндивідуальної, парної та групової роботи. Деякі з них спрямовані на розвиток читацької фантазії («Пофантазуйте!») та вміння обстоювати власну думку в літературній дискусії («Подискутуйте!»), на реалізацію творчих дібностей («Творча лабораторія») та поглиблення філологічних знань («Філологічний майстер-клас»), на самостійне створення проектів («Теми проектів») та розв'язання складних читацьких завдань («Клуб книголюбів»). Наприкінці кожної частини підручника подано підсумкові запитання й завдання.