укр мова 10 клас авраменко математика 10 клас бевз 2018
Головна » 2014 » Листопад » 11 » Физ.культура 3 кл. Урок 19-28. Школа м'яча (футбол)
11:25
Физ.культура 3 кл. Урок 19-28. Школа м'яча (футбол)

Физ.культура 3 кл. Урок 19-28. Школа м'яча (футбол)

10 годин

19. Руховий режим та його вплив на формування правильної постави. Шикування в шеренгу, повороти на місці. Ходьба в колоні по одному по прямокутнику.Біг у повільному темпі в колоні по одному. Загальнорозвивальні вправи на місці в розімкнутому строю. Физ.культура 3 кл. Школа м'яча (футбол)
Підкидання малого м'яча на місці і в русі правою (лівою) рукою. Передача футбольного м'яча внутрішньою частиною стопи в парах (трійках). Ведення м'яча по прямій. Рухлива гра з ударами по м'ячу вивченим способом

конспекты уроков
20. Спортивний одяг футболіста. Перешикування з однієї шеренги в дві і навпаки.
Ходьба в колоні по одному з дотриманням дистанції.Біг у повільному темпі по колу. Загальнорозвивальні вправи на місці в розі-мкнутому строю.
Підкидання малого м'яча правою (лівою) рукою на місці і в русі з ловінням однією рукою.Із положення стоячи спиною до стіни кидки малого м'яча у стіну і ловіння з поворотом ліворуч (праворуч).
Передача футбольного м'яча в парах (трійках) внутрішньою частиною стопи. Удари по нерухомому м'ячу в ціль. Рухлива гра з веденням м'яча
21. Фізичні навантаження та реакція на них серцевих скорочень.
Перешикування з колони по одному в колону по два (три, чотири) в русі. Ходьба із зупинками за сигналом. Рівномірний біг у колоні по одному по прямокутнику.
Загальнорозвивальні вправи на місці в колі. Із положення стоячи спиною до стіни кидки м'яча у стіну і ловіння з поворотом ліворуч (праворуч).
Перекидання м'яча з правої руки в ліву і навпаки з ловінням однією рукою. Передача м'яча внутрішньою частиною стопи на відстань до 5-6 м. Удари по нерухомому м'ячу середньою частиною підйому. Рухлива гра з веденням і ударами по м'ячу
22. Шикування, повороти на місці на різні кути.Перешикування з колони по одному в колону по два (три, чотири) в русі.
Ходьба «протиходом».Рівномірний біг у колоні по одному по прямокутнику з дотриманням безпечноїдистанції.Загальнорозвивальні вправи на місці в колі.
Перекидання малого м'яча з правої руки в ліву і навпаки з ловінням однією рукою.Передача м'яча в парах вивченим способом
із зупинкою м'яча внутрішньою частиною стопи. Ведення м'яча по прямій на відстань 10-12 м.Удари по м'ячу вивченим способом у вертикальну ціль.
Рухлива гра з ударами по м'ячу в ціль
23. Правила безпеки під час занять футболом.Перешикування з однієї шеренги в дві і навпаки.Ходьба «протиходом».
Біг зі стартом із різних вихідних положень.Загальнорозвивальні вправи в русі в колоні по одному.
Передача м'яча у русі в парах пересуваючись кроком. Ведення м'яча з обведенням стійок.Удари по м'ячу в горизонтальну ціль.
Естафети з веденням м'яча
24. Перешикування з однієї шеренги в дві і навпаки.Ходьба «протиходом». Біг зі стартом з різних вихідних положень. Загальнорозвивальні вправи в русі в колоні по одному.
Передача м'яча в парах на місці вивченим способом.Передача м'яча в парах в русі. Ведення м'яча зі зміною напрямку руху. Удари по м'ячу у вертикальну ціль із відстані 5-6 м.
Естафети з веденням та ударами в ціль
25. Перешикування з однієї колони в дві і навпаки.Ходьба на різних сторонах стопи.Біг із прискоренням на 5-6 м.Загальнорозвивальні вправи в парах.
Передача м'яча на місці і в русі вивченим способом.Передача м'яча на відстань.Вкидання м'яча двома руками з-за голови. Обведення перешкод із лівого і правого боку. Удари по воротам із 5-6 м. Естафета з бігом і веденням м'яча
26. Правила безпеки під час занять футболом. Перешикування з однієї колони в дві і навпаки.
Ходьба на різних сторонах стопи. Біг із прискореннями до 5-6 м. Загальнорозвивальні вправи в парах. Передача м'яча в трійках на місці і в русі. Ведення м'яча зі зміною швидкості руху. Удари по м'ячу, що рухається від учня. Удари по м'ячу в ціль із відстані 5-6 м. Естафета з бігом і ударами в ціль
27. Перешикування з колони по одному в дві і чотири колони в русі. Ходьба з прискоренням та уповільненням темпу руху.
Біг правим (лівим) боком. Загальнорозвивальні вправи з м'ячем. Передача м'яча в парах і трійках у русі. Ведення м'яча із зміною напрямку руху. Удари по м'ячу, що рухається від учня. Удари по м'ячу на максимальну відстань. Естафета з обведенням різноманітних перешкод 
28. Перешикування з колони по одному в дві і чотири колони в русі.
Ходьба випадами з опорою руками об коліно. Біг зі зміною напрямку руху. Загальнорозвивальні вправи з м'ячем. Жонглювання м'ячем (хлопчики) і повітряною кулькою (дівчата). Ведення м'яча на відстань до 20 м із максимальною швидкістю. Удари по м'ячу по воротам на точність. Естафета з веденням м'яча і ударами в ціль. 
Физ.культура 3 кл. Школа м'яча (футбол)