укр мова 10 клас авраменко математика 10 клас бевз 2018
Головна » 2014 » Листопад » 11 » Физ.культура 3 кл. Уроки 11-18. Школа активного відпочинку (рухливі ігри)
11:14
Физ.культура 3 кл. Уроки 11-18. Школа активного відпочинку (рухливі ігри)

Физ.культура 3 кл. Уроки 11-18. Школа активного відпочинку (рухливі ігри)

8 годин

11. Руховий режим молодшого школяра. Правила безпеки під час проведення рухливих ігор.Шикування в шеренгу, повороти на місці. Ходьба звичайна і з переступанням предметів. Физ.культура 3 кл. Школа активного відпочинку
Біг у повільному темпі по «лабіринту». Загальнорозвивальні вправи на місці в розі-мкнутому строю. Комплекс силових вправ у парах. Рухлива гра «Клас, струнко!». Вправи на відновлення дихання

конспекты уроков

12. Правила проведення рухливих ігор.Шикування в шеренгу, повороти на місці.Ходьба звичайна і з переступаннямпредметів.
Біг у повільному темпі по «лабіринту».Загальнорозвивальні вправи на місці у розімкнутому строю.Комплекс силових вправ у парах.
Рухливі ігри «Клас, струнко!», «Відгадай чий голос?».Вправи на відновлення дихання
13. Повороти на місці.Ходьба приставними кроками.Біг за звуковим сигналом.Загальнорозвивальні вправи на місці в розімкнутому строю.
Вправи в парах для розвитку гнучкості тулуба.Рухливі ігри «Клас, струнко!», «Відгадай чий голос? ».Вправи на розслаблення м'язів верхнього плечового пояса
14.Розмикання в шерензі вліво (вправо), від середини.Ходьба приставними кроками.Біг за звуковим сигналом.Загальнорозвивальні вправи на місці в парах.
Вправи для розвитку гнучкості тіла.Рухливі ігри «Відгадай чий голос?», «Грай та не втрачай».Вправи на розслаблення м'язів тулуба
15.Правила безпеки під час проведення динамічних рухливих ігор.Розмикання в колоні по одному від направляючого назад.
Ходьба у присіді та напівприсіді. Біг у колоні по одному по діагоналі. Загальнорозвивальні вправи в парах на місці. Вправи для розвитку гнучкості тіла. Рухливі ігри «Грай та не втрачай», «Мисливці і качки».
Вправи на розслаблення м'язів нижніх кінцівок
16. Правила проведення рухливих ігор. Ходьба в присіді та напівприсіді. Біг у колоні по одному по прямокутнику і діагоналі. Загальнорозвивальні вправи на місці в парах. Вправи для розвитку гнучкості тіла. Рухливі ігри «Грай та не втрачай», «Мисливці і качки»
17. Перешикування у русі з однієї колони в дві (три, чотири) поворотом наліво.Біг схресним кроком лівим (правим) боком.
Загальнорозвивальні вправи на гімнастичній лаві. Лазіння по гімнастичній стінці.Вправи в парах для розвитку гнучкості тіла.
Рухливі ігри «Мисливці і качки», «Команда швидконогих»
18. Перешикування з однієї колони в дві (три, чотири) поворотом ліворуч. Ходьба в колоні по одному перекатами з п'яти на носок.
Біг схресним кроком лівим (правим) боком. Загальнорозвивальні вправи на гімнастичній лаві.Лазіння по гімнастичній стінці. Вправи в парах для розвитку гнучкості на гімнастичній лаві. 
Физ.культура 3 кл. Школа активного відпочинку
Рухливі ігри «Команда швидконогих», «Зустрічна естафета»