укр мова 10 клас авраменко математика 10 клас бевз 2018
Головна » 2014 » Листопад » 11 » Физ.культура 3 кл. Уроки 1-10. Школа пересування (елементи легкої атлетики)
11:10
Физ.культура 3 кл. Уроки 1-10. Школа пересування (елементи легкої атлетики)

Физ.культура 3 кл. Уроки 1-10. Школа пересування (елементи легкої атлетики)

10 годин

1. Відродження сучасних Олімпійських ігор. Правила техніки безпеки під час занять легкою атлетикою. Физ.культура 3 кл. Школа пересування
конспекты уроков

2. Шикування в шеренгу, повороти на місці. Ходьба по діагоналі. Біг у повільному темпі "проти ходом". Загальнорозвивальні вправи на місці в розі-мкнутому строю. Спеціальні вправи бігуна. Старт з різних вихідних положень. Стрибок у довжину з місця. Рухливі ігри «Гуси-лебедЬ, «Квач»
Фізичні навантаження та реакція на них серцевих скорочень.
Шикування в шеренгу, повороти на місці. Ходьба по діагоналі. Біг у повільному темпі «протиходом». Спеціальні вправи бігуна. Старт із різних вихідних положень. Стрибок у довжину з місця. Рухливі ігри «Гуси-лебеді», «Квач»
3. Перешикування з однієї шеренги в дві і навпаки.
Ходьба зі зміною частоти кроку.Біг «змійкою».Загальнорозвивальні вправи на місці в розімкнутому строю.
Біг із прискоренням на 10-15 м.Біг 30 м із високого старту.«Човниковий» біг 4 х 9 м. Стрибок у довжину з місця.
Рухливі ігри з бігом «Команда швидконогих»
4. Перешикування з однієї шеренги в дві і навпаки.
Ходьба зі зміною частоти кроку. Біг «змійкою».
Загальнорозвивальні вправи на місці в колі. Спецільні вправи бігуна. «Човниковий» біг 4 х 9 м. Стрибок у довжину з 5-7 кроків розбігу. Метання малого м'яча з місця із-за спини через плече. Рухлива гра з бігом «Команда швидконогих»
5. Перешикування з однієї шеренги в дві і навпаки.Ходьба з прискоренням.Біг по прямокутнику і діагоналі.Загальнорозвивальні вправи на місці в колі.
Стрибок у довжину з 5-7 кроків розбігу.Рівномірний біг до 200 м.Метання м'яча в горизонтальну ціль із місця.Рухливі ігри «Білі ведмеді», «У річку, гоп!»
6. Правила техніки безпеки під час занять легкою атлетикою.
Перешикування з однієї шеренги в три уступами.Ходьба з прискоренням. Біг по діагоналі.Загальнорозвивальні вправи на місці в колі. Спеціальні стрибкові вправи. Стрибки у довжину з розбігу у кроці. Метання малого м'яча в горизонтальну ціль. Біг почергово з ходьбою до 400 м
7. Перешикування з однієї шеренги в три уступами.Ходьба із зміною довжини кроку.Біг із подоланням дрібних перешкод. Загальнорозвивальні вправи у русі в колоні по одному.
Спеціальні стрибкові вправи. Стрибки у довжину з розбігу у кроці. Метання малого м'яча у вертикальну ціль. Біг почергово з ходьбою до 600 м. Рухлива гра зі стрибками «Переправа через річку»
8. Перешикування з однієї шеренги в три уступами.Ходьба в колоні по одному зі зміною довжини кроку.Біг із подоланням дрібних перешкод. Загальнорозвивальні вправи у русі в колоні по одному.
Стрибки по «купинах». Метання малого м'яча у вертикальну ціль. Метання малого м'яча на дальність вивченим способом.
Біг почергово з ходьбою до 800 м. Рухлива гра зі стрибками «Переправа через річку»
9. Перешикування із колони по одному в колону по три (чотири). Ходьба зі зміною напрямку руху. Біг зі зміною швидкості і напрямку руху. Загальнорозвивальні вправи у русі в колоні по одному.
Спеціальні вправи метальника. Метання малого м'яча на дальність із розбігу, із визначенням результату. Рівномірний біг до 900 м. Рухливі ігри «Повінь», «Гречка» 
Физ.культура 3 кл. Школа пересування
10. Перешикування із колони по одному в колону по три (чотири). Ходьба зі зміною напрямку руху. Біг із зміною швидкості і напрямку руху. Загальнорозвивальні вправи в парах на місці. Спеціальні вправи метальника. Метання малого м'яча з розбігу на дальність. Рівномірний біг до 900 м. Рухливі ігри «Повінь», «Гречка»