укр мова 10 клас авраменко математика 10 клас бевз 2018
Головна » 2014 » Листопад » 12 » Физ.культура 3 кл. Уроки 41-52
13:23
Физ.культура 3 кл. Уроки 41-52

Физ.культура 3 кл. Уроки 41-52

41. Дихання під час виконання фізичних вправ. Перешикування в колоні на місці та в русі. Ходьба у присіді і напівприсіді з різним положенням рук.
Біг правим і лівим боками приставними кроками.
Загальнорозвивальні вправи з малим м'ячем. Вправи в парах для розвитку гнучкості. Переходи із сіду на одному стегні на інше та навпаки без допомоги рук. Лазіння по гімнастичній лаві з переходом на гімнастичну стінку.
Лазіння по гімнастичній стінці різними способами.Згинання рук в упорі лежачи на гімнастичній лаві.Вправи на розслаблення м'язів нижніх кінцівок

конспекты уроков
42. Ходьба по колу в колоні по одному по прямокутнику.Біг правим і лівим боками з використанням приставного кроку.
Загальнорозвивальні вправи з малим м'ячем.Вправи в парах для розвитку гнучкості.Переходи з упору стоячи в упор присівши
і навпаки.Лазіння по гімнастичній лаві з переходом на гімнастичну стінку.Лазіння по канату в два і три прийоми.
Перелізання через різноманітні перешкоди.Естафета з бігом і лазінням по гімнастичній лаві
43. Розмикання від середини шеренги.Ходьба в колоні по одному зі зміною довжини кроку по прямокутнику.Біг звичайний і спиною вперед.
Загальнорозвивальні вправи з малим м'ячем.Акробатичні вправи.Перехід з упору присівши в упор присівши,в упор стоячи.
Перекиди вперед у групуванні.Лазіння по горизонтальному канату.Перелізання через різноманітні перешкоди.Естафета з бігом і лазінням по гімнастичній лаві
44. Розмикання від середини шеренги. Ходьба випадами з поворотами тулуба. Біг звичайний і спиною вперед. Загальнорозвивальні вправи з малим м'ячем. Акробатичні вправи.
Підтягування у висі лежачи (дівчатка), у висі (хлопчики).
Подолання гімнастичної смуги перешкод. Лазіння по гімнастичній стінці в різних напрямках.
Рухлива гра з бігом і стрибками на одній і двох ногах
45. Правила виконання вправ із малим м'ячем.Ходьба випадами з поворотами тулуба.Біг із прискореннями за сигналом.Загальнорозвивальні вправи на місці в колі.
Аробатичні вправи.Підтягування у висі лежачи (дівчата) і у висі (хлопчики).Подолання гімнастичної смуги перешкод.Рухлива гра з бігом і різноманітними стрибками
46. Символи, ритуали і церемонії Олімпійських ігор.Перешикування на місці з однієї шеренги в дві і навпаки.Ходьба випадами з поворотами тулуба. Біг стрибками з ноги на ногу. Загальнорозвивальні вправи на місці в колі. Піднімання ніг на кут 90 з положення лежачи на спині. Акробатичні вправи.
Підтягування у висі лежачи (дівчата), у висі (хлопчики). Подолання гімнастичної смуги перешкод
47. Правила техніки безпеки під час занять гімнастикою.Перешикування на місці з однієї шеренги в дві і навпаки.Ходьба на носках із різним положенням рук.
Біг стрибками з ноги на ногу.Загальнорозвивальні вправи на місці в колі.Піднімання ніг до торкання за головою на 180*.
Стійка на лопатках із різними положеннями ніг.Перекиди вперед і назад із різних вихідних положень.
Підтягування у висі та у висі лежачи.Вправи на розслаблення та поглибленедихання
48. Правила безпеки під час занять гімнастикою. Перешикування з колони по одному в колону потри (чотири).
Ходьба на носках із різним положенням рук. Біг схресним кроком лівим (правим) боком уперед.
Загальнорозвивальні вправи біля гімнастичної стінки.Піднімання ніг до торкання за головою на 180.Акробатичні вправи. Підтягування у висі і висі лежачи. Лазіння по гімнастичній стінці різними способами. Танцювальні кроки, що вивчені у 2 класі
49. Перешикування з колони по одному в колону по три (чотири).Ходьба «протиходом».Біг схресним кроком лівим (правим) боком
уперед. Загальнорозвивальні вправи біля гімнастичної стінки. Акробатичні вправи.
Лазіння по гімнастичній стінці вивченими способами.Вправи на розвиток гнучкості біля гімнастичної стінки.Танцювальні кроки «вірьовочка», «вихиляси»
50. Перешикування з колони по одному в колону по три (чотири).
Ходьба по прямокутнику та «протиходом». Біг із високим підніманням стегна. Загальнорозвивальні вправи біля гімнастичної стінки. Акробатичні вправи.
Комбінація з раніше вивчених акробатичних вправ.Лазіння по гімнастичній стінці в різних напрямках.Згинання та розгинання рук в упорі лежачи.
Танцювальні кроки з українських народних танців
51. Перешикування в шерензі. Ходьба зі зміною частоти і довжини кроку. Біг із високим підніманням стегна. Загальнорозвивальні вправи для профілактики плоскостопості. Акробатичні вправи. Лазіння по гімнастичній стінці в різних напрямках.
Танцювальні кроки українських народних танців. Український народний танок
52. Перешикування в колоні на місці та в русі. Ходьба «змійкою». Біг із високим підніманням стегна. Загальнорозвивальні вправи для профілактики плоскостопості. Акробатичні вправи. Комбінація з акробатичних вправ. Лазіння по гімнастичній стінці в різних напрямках.
Стрибки зі скакалкою з обертами вперед і назад.Український народний танок. Вправи на відновлення дихання