укр мова 10 клас авраменко математика 10 клас бевз 2018
Головна » 2014 » Листопад » 12 » Физ.культура 3 кл. Уроки 53-62. Школа пересування (лижна підготовка)
13:32
Физ.культура 3 кл. Уроки 53-62. Школа пересування (лижна підготовка)

Физ.культура 3 кл. Уроки 53-62. Школа пересування (лижна підготовка)

10 годин

53. Основні правила загартовування як засобу зміцнення здоров'я.Спортивний одяг, взуття та спорядження лижника. Физ.культура 3 кл. Школа пересування (лижна підготовка)
Пересування з лижами в колоні по одному.Комплекс загальнорозвивальних вправ на місці в розімкнутому строю без лиж.Виконання команд: «Лижі до ноги!», «Лижі на плече!».Пересування ступаючим кроком без лижних палок.Ковзання по прямій без включення в роботу лижних палок.Рухлива гра «Сороконіжка»

конспекты уроков
54. Основні правила техніки безпеки під час занять лижною підготовкою. Комплекс загальнорозвивальних вправ на місці в розімкнутому строю без лиж. Виконання команд: «Лижі до ноги!», «На лижі ставай!».
Пересування з лижами в колоні по одному. Поперемінний двокроковий хід по колу.Одночасний безкроковий хід. Перехід із поперемінного двокрокового ходу на одночасний безкроковий хід і навпаки. Рухлива гра «Сороконіжка»
55. Виконання команди: «На лижі ставай!», повороти на лижах.
Пересування з лижами в колоні по одному. Комплекс загальнорозвивальних вправ на місці в розімкнутому строю без лиж. Поперемінний двокроковий хід. Одночасний однокроковий хід. Пересування по дистанції з переходом від поперемінного двокрокового ходу на одночасний і навпаки.
Підйом вивченим способом і спуск у високій стійці. Рухлива гра «На одній лижі»
56. Правила безпеки під час лижних підйомів і спусків.Повороти на місці з лижами в руках. Комплекс загальнорозвивальних вправ у русі без лиж.
Поперемінний двокроковий хід. Одночасний однокроковий хід. Перехід із поперемінного ходу на одночасний і навпаки. Рухлива гра «На одній лижі»
57. Перша допомога при обмороженнях. Комплекс загальнорозвивальних вправ у русі без лиж.
Пересування з лижами в колоні по одному. Повороти на місці з лижами в руках. Одночасний безкроковий хід. Поперемінний двокроковий хід. Підйом «драбинкою», спуск у низькій стійці. Рухлива гра «Ланцюжок»
58. Правила техніки безпеки під час занять лижною підготовкою.
Комплекс загальнорозвивальних вправ у русі з лижною палкою.
Пересування з лижами в колоні по одному. Повороти на лижах різними способами. Перехід на лижах дистанції до 500 м вивченими способами. Підйом «драбинкою». Спуск у середній стійці. Рухлива гра «Ланцюжок»
59. Комплекс загальнорозвивальних вправ з лижними палками.Повороти на місці на лижах на 45 і 90 біля носків лиж.
Проходження на лижах дистанції до 700 м поперемінним двокроковим кроком та одночасним.Підйом ковзним кроком з активною роботою
лижними палками.Спуск із гальмуванням «напівплугом».Рухлива гра «Лижники, на місця!»
60. Комплекс загальнорозвивальних вправ з лижними палками.Повороти на місці на лижах на 45 і 90 із дотриманням безпечної дистанції. Проходження на лижах дистанції до 800 м поперемінним двокроковим кроком та одночасним.
Підйом ковзним кроком з активною роботою лижними палками.Спуск із гальмуванням «напівплугом». Естафета на лижах з етапами до 20 м
61. Комплекс загальнорозвивальних вправ у парах.Пересування з лижами в колоні по одному. Повороти на місці на лижах на 90 і 180 біля «п'ят» лиж.
Ходьба по навчальній лижні одночасним і перемінним кроком.Проходження на лижах дистанції до 900 м вивченими способами по середньопересіченій місцевості. Підйом «ялинкою».
Спуск зі схилів у високій стійці по прямій. Естафета на лижах з етапами до 40 м
62. Комплекс загальнорозвивальних вправ у парах.Проходження на лижах дистанції до 1000 м вивченими способами по середньопересіченій
місцевості.Підйом «ялинкою».Спуск у середній стійці з гальмуванням «плугом». Естафета на лижах з етапами до 40 м. 
Физ.культура 3 кл. Школа пересування (лижна підготовка)