укр мова 10 клас авраменко математика 10 клас бевз 2018
Головна » 2014 » Листопад » 12 » Физ.культура 3 кл. Уроки 63-70. Школа активного відпочинку (рухливі ігри)
13:36
Физ.культура 3 кл. Уроки 63-70. Школа активного відпочинку (рухливі ігри)

Физ.культура 3 кл. Уроки 63-70. Школа активного відпочинку (рухливі ігри)

8 годин

63. Руховий режим молодшого школяра. Правила безпеки під час проведення рухливих ігор.Шикування в шеренгу, повороти на місці. Ходьба звичайна і з переступанням предметів.Біг у повільному темпі по «лабіринту?». Физ.культура 3 кл. Школа активного відпочинку (рухливі ігри) Загальнорозвивальні вправи на місці в розі-мкнутому строю. Комплекс силових вправ у парах. Рухлива гра «Клас, струнко!». Вправи на відновлення дихання

конспекты уроков
64. Правила проведення рухливих ігор.Шикування в шеренгу, повороти на місці.Ходьба звичайна і з переступанням предметів.
Біг у повільному темпі по «лабіринту».Загальнорозвивальні вправи на місці у розімкнутому строю.Рухливі ігри «Клас, струнко!», «Відгадай чий голос?»
65. Повороти на місці на 90 і 180.Ходьба приставними кроками.Біг зі зміною напрямку руху за звуковим сигналом.
Загальнорозвивальні вправи на місці в розімкнутому строю.Вправи на гімнастичній лаві.Вправи в парах для розвитку гнучкості тулуба.
Рухливі ігри «Клас, струнко!», «Відгадай чий голос?»
66. Розмикання в шерензі ліворуч (праворуч), від середини.Ходьба приставними кроками в колоні по одному.Біг зі зміною напрямку руху за звуковим сигналом.
Загальнорозвивальні вправи на місці в парах. Вправи на гімнастичній лаві. Махові рухи руками, ногами біля гімнастичної стінки.
Рухлива гра «Грай та не втрачай», естафета з бігом і стрибками
67. Правила безпеки під час проведення динамічних рухливих ігор.Розмикання в колоні по одному від направляючого назад. Ходьба у присіді та напівприсіді. Біг у колоні по одному по діагоналі. Загальнорозвивальні вправи в парах на місці. Комплекс вправ на гімнастичній лаві. Вправи в парах на розвиток гнучкості. Рухливі ігри «Грай та не втрачай», «Мисливці і качки»
68. Правила проведення рухливих ігор. Ходьба в присіді та напівприсіді. Біг у колоні по одному по прямокутнику і діагоналі.
Загальнорозвивальні вправи в парах на місці. Комплекс вправ на гімнастичній лаві. Нахили тулуба в положенні стоячи і сидячи на гімнастичній лаві.
Рухливі ігри «Грай та не втрачай», «Мисливці і качки»
69. Перешикування в русі з однієї колони в дві (три, чотири) поворотом наліво.Біг схресним кроком лівим (правим) боком.
Загальнорозвивальні вправи на гімнастичній лаві.Лазіння по гімнастичній стінці.Вправи в парах для розвитку гнучкості.
Рухливі ігри «Мисливці і качки», «Команда швидконогих»
70. Перешикування з однієї колони в дві (три,чотири) поворотом ліворуч.Ходьба в колоні по одному перекатами з п'яти на носок.
Біг схресним кроком лівим (правим) боком.Загальнорозвивальні вправи на гімнастичній лаві.Лазіння по гімнастичній стінці.
Вправи в парах для розвитку гнучкості на гімнастичній лаві.Рухливі ігри «Команда швидконогих», «Зустрічна естафета».Вправи на розслаблення з поглибленим диханням. 
Физ.культура 3 кл. Школа активного відпочинку (рухливі ігри)