укр мова 10 клас авраменко математика 10 клас бевз 2018
Головна » 2014 » Листопад » 14 » Физ.культура 3 кл. Уроки 71-80. Школа пересування (плавання)
18:05
Физ.культура 3 кл. Уроки 71-80. Школа пересування (плавання)

Физ.культура 3 кл. Уроки 71-80. Школа пересування (плавання)

10 годин

71. Правила безпеки під час занять плаванням. Повороти на місці на 45 і 90. Ходьба на носках і п'ятах. Біг звичайний по колу. Физ.культура 3 кл. Школа пересування (плавання)
Вправи з імітацією роботи ніг та рук, лежачи на гімнастичній лаві. Дихальні вправи в воді.Робота ніг способом кроль на грудях тримаючись за бортик. Рухлива гра «Поплавки»

конспекты уроков
72. Гігієнічні правила занять плаванням. Повороти в русі в колоні. Ходьба на різних сторонах ступні. Біг звичайний на носках. Вправи з імітацією роботи ніг та рук, лежачи на гімнастичній лаві. Дихальні вправи у воді.
Робота ніг способом кроль на грудях тримаючись за бортик. Рухлива гра «Поплавки»
73. Повороти в русі в колоні. Ходьба на різних сторонах ступні. Біг звичайний з поворотами на 180°. Вправи з імітацією роботи рук стоячи у нахилі.
Дихальні вправи у воді.Робота ніг способом кроль на грудях тримаючись за бортик.Робота рук способом кроль на грудях стоячи у воді по пояс. Рухлива гра «Стріли»
74. Основні фізичні якості: сила, швидкість, витривалість, спритність. Повороти в русі в колоні. Ходьба на різних сторонах ступні. Біг спиною уперед. Вправи з імітацією роботи рук стоячи у нахилі.
Дихальні вправи в воді.Робота рук способом кроль на грудях, тримаючись за бортик. Ковзання на грудях після відштовхування від бортика. Рухлива гра «Стріли»
75. Повороти в русі в колоні. Ходьба з високим підніманням стегна. Біг спиною уперед.Загальнорозвивальні вправи з гімнастичними палицями.Імітаційні вправи руками і ногами способом кроль на грудях.
Дихальні вправи у воді із зануренням. Робота рук способом кроль на грудях стоячи у воді по пояс.Ковзання на грудях, тримаючи дошку в руках, із роботою ніг способом кроль на грудях. Рухлива гра «Хто швидше знайде предмет?»
76. Перешикування із шеренги в колону і навпаки.Ходьба з високим підніманням стегна. Біг звичайний, спиною уперед. Загальнорозвивальні вправи з гімнастичними палицями.
Імітаційні вправи для рук і ніг на гімнастичній лаві.Дихальні вправи у воді. Ковзання на грудях із роботою ніг і тримаючи дошку руками. Рухлива гра «Хто швидше знайде предмет»
77. Правила безпеки під час занять плаванням. Перешикування із шеренги в колону і навпаки.
Ходьба з високим підніманням стегна. Біг лівим (правим) боком, спиною вперед. Загальнорозвивальні вправи з гімнастичними палицями.
Імітаційні вправи для рук і ніг на гімнастичній лаві. Дихальні вправи у воді. Ковзання на грудях із роботою ніг і тримаючи дошку руками.
Поєднання роботи рук і ніг способом кроль на грудях.Рухлива гра «Хто швидше знайде предмет?», естафета з пересуванням по дну
78. Перешикування із шеренги в колону і навпаки.Перешикування з колони по одному в колону по два (три, чотири). Ходьба у присіді і напівприсіді. Біг лівим (правим) боком. Імітаційні вправи для рук і ніг на гімнастичній лаві.
Дихальні вправи у воді із зануренням. Ковзання на грудях із роботою ніг та рук. Плавання способом кроль на грудях. Ігри-естафети з пересуванням по дну
78. Перешикування з колони по одному в колону по два (три, чотири). Ходьба у присіді і напівприсіді. Біг лівим (правим) боком.
Загальнорозвиваїьні вправи на місці в чотирьох шеренгах.Занурення з виконанням видиху у воду. Ковзання на грудях після відштовхування від бортика.
Плавання способом кроль на грудях на дистанцію 60-80 м. Прискорення на відрізки 5-8 м. Ігри-естафети з пересуванням по дну і плаванням вивченими способами
80. Перешикування з колони по одному в колону по два (три, чотири). Ходьба випадами. Біг із прискоренням до 5-6 м, а також лівим (правим) боком.
Загальнорозвивальні вправи на місці в чотирьох шеренгах.Занурення з виконанням видиху у воду. Плавання способом кроль на грудях на дистанцію 60-80 м. 
Физ.культура 3 кл. Школа пересування (плавання)
Ігри-естафети з плаванням і пересуванням по дну вивченими способами