укр мова 10 клас авраменко математика 10 клас бевз 2018
Головна » 2014 » Листопад » 12 » Физ.культура 3 кл. Уроки 71-80. Школа стрибків (розвиток фізичних здібностей)
13:40
Физ.культура 3 кл. Уроки 71-80. Школа стрибків (розвиток фізичних здібностей)

Физ.культура 3 кл. Уроки 71-80. Школа стрибків (розвиток фізичних здібностей)

10 годин

71. Руховий режим молодшого школяра та його вплив на формування постави.Ходьба «протиходом».Біг зі стартом із різних вихідних положень. Физ.культура 3 кл. Школа стрибків Загальнорозвивальні вправи зі скакалкою.Стрибки зі скакалкою на одній нозі обертами уперед.Нахили в положенні стоячи, піднімання ніг на кут 90".Лазіння по горизонтальній гімнастичній лаві.Стрибки вгору на місці поштовхом двох ніг з діставанням предмета.Лазіння по гімнастичній лаві.Рухлива гра з бігом і стрибками на двох ногах

конспекты уроков
72. Повороти на місці на 45 і 90°.Ходьба «змійкою» по прямокутнику.Старт у біг із різних вихідних положень.Загальнорозвивальні вправи зі скакалкою.
Стрибки зі скакалкою на одній (двох) ногах серіями по ЗО разів.Стрибки вгору на місці поштовхом двох ніг із доставанням предмета.
Лазіння по похилій гімнастичній лаві (до 45).Рухлива гра з бігом і стрибками
73. Правила техніки безпеки під час виконання бігових і стрибкових вправ. Повороти на місці на 90 і 180 . Ходьба на носках і п'ятах.Біг із зміною напрямку і швидкості руху. Загальнорозвивальні вправи біля гімнастичної стінки.
Стрибки зі скакалкою на двох ногах з обертами вперед і назад.Лазіння по гімнастичній стінці в різних напрямках.Поперемінний танцювальний крок. Лінійна естафета з бігом і стрибками
74. Перешикування в шерензі на місці. Ходьба на різних сторонах ступні. Біг зі зміною напрямку і швидкості руху. Біг зі зміною напрямку і швидкості руху. Загальнорозвивальні вправи біля гімнастичної стінки.
Стрибки з розбігу поштовхом однієї ноги з доставанням предмета. Акробатичні вправи в парах. Стрибки через довгу скакалку. Танцювальні кроки: крок галопу. Естафета з бігом і стрибками
75. Фізичні навантаження та реакція на них серцевих скорочень.Перешикування в шерензі і колоні. Ходьба із вантажем (мішочки) на голові. Біг із перестрибуванням через дрібні предмети.
Загальнорозвивальні вправи для профілактики плоскостопості. Стрибки зі скакалкою на результат. Лазіння по похилій лаві в упорі присівши. Танцювальні кроки індивідуально і в парах: крок галопу. Стрибки по «купинах». Рухлива гра з довгою скакалкою в колі зі стрибками
76. Правила безпеки під час виконання бігових і стрибкових вправ.
Ходьба в колоні по одному по діагоналі. Біг із перестрибуванням через дрібні предмети.
Загальнорозвивальні вправи для профілактики плоскостопості.Стрибки зі скакалкою серіями по 45 стрибків. Лазіння по похилій гімнастичній лаві. Елементи українського народного танцю. Рухлива гра з довгою скакалкою
77. Перешикування на місці в шерензі і в колоні. Ходьба по прямокутнику і по діагоналі. Біг із зміною напрямку руху за звуковим сигналом.
Загальнорозвивальні вправи для профілактики плоскостопості.Вправи в парах на гінастичній лаві для розвитку сили і гнучкості. Стрибкові вправи біля гімнастичної лави. Стрибки зі скакалкою серіями по 50 стрибків. Елементи українського народного танцю. Рухлива гра зі стрибками по «купинах»
78. Перешикування з колони по одному в колону по три (чотири) у русі.
Ходьба випадами з однойменними поворотами тулуба.Загальнорозвивальні вправи для профілактики плоскостопості.Вправи в парах біля гімнастичної лави для розвитку сили і гнучкості. Застрибування на м'які предмети. Лазіння по гімнастичній стінці. Ритмічні завдання з музичним супроводом. Стрибки через довгу скакалку
79. Фізичні навантаження та реакція на них серцевих скорочень.Перешикування з колони по одному в колону по три (чотири).
Ходьба випадами з однойменними поворотами тулуба.Біг звичайний і спиною уперед. Загальнорозвивальні вправи для формування правильної постави.
Застрибування на м'які предмети заввишки до 80 см. Ритмічні завдання з музичним супроводом.Танцювальна композиція на 32 такти_
80. Перешикування з колони по одному в колону по три (чотири) у русі.Ходьба на різних сторонах стопи з різним положенням рук.
Біг звичайний і спиною уперед. Загальнорозвивальні вправи для формування правильної постави.Застрибування на м'які предмети заввишки до 80 см.
Стрибки зі скакалкою з обертами вперед і назад.Танцювальна композиція на 32 такти. Рухлива гра зі стрибками і м'ячем. 
Физ.культура 3 кл. Школа стрибків