укр мова 10 клас авраменко математика 10 клас бевз 2018
Головна » 2014 » Листопад » 14 » Физ.культура 3 кл. Уроки 91-102.Елементи легкої атлетики
18:21
Физ.культура 3 кл. Уроки 91-102.Елементи легкої атлетики

Физ.культура 3 кл. Уроки 91-102.Елементи легкої атлетики

12 годин

91. Відродження сучасних Олімпійських ігор. Правила техніки безпеки під час занять легкою атлетикою. Физ.культура 3 кл. Елементи легкої атлетики
Шикування в шеренгу, повороти на місці. Ходьба по діагоналі. Біг у повільному темпі «протиходом». Загальнорозвивальні вправи на місці в розі-мкнутому строю. Спеціальні вправи бігуна. Старт із різних вихідних положень. Біг почергово з ходьбою по колу до 100 м. Стрибок у довжину з місця. Рухливі ігри «Гуси-лебеді», «Квач»

конспекты уроков
92. Фізичні навантаження та реакція на них серцевих скорочень. Ходьба по діагоналі. Біг у повільному темпі «протиходом». Загальнорозвивальні вправи на місці в розімкнутому строю.Спеціальні вправи бігуна.Старт із різних вихідних положень.Стрибок у довжину з місця на результат.Рухливі ігри «Гуси-лебеді», «Квач»
93. Ходьба зі зміною частоти кроку. Біг «змійкою».
Загальнорозвивальні вправи на місці в розімкнутому строю. Спеціальні вправи бігуна. Біг на ЗО м із високого старту. «Човниковий» біг 4 х 9 м. Стрибок у довжину з місця на результат. Рухлива гра з бігом «Команда швидконогих» 
94. Перешикування з однієї шеренги в дві і навпаки.Ходьба зі зміною частоти кроку. Біг «змійкою».
Загальнорозвивальні вправи на місці в колі. Спецільні вправи бігуна. Біг зі зміною напрямку руху. «Човниковий» біг 4 х 9 м. Стрибок у довжину з 5-7 кроків розбігу. Метання малого м'яча з місця із-за спини через плече.
Рухлива гра з бігом «Команда швидконогих» 
95. Перешикування з однієї шеренги в дві і навпаки.Ходьба з прискоренням. Біг по прямокутнику і діагоналі. Загальнорозвивальні вправи на місці в колі. Спеціальні стрибкові вправи. Стрибок у довжину з 5-7 кроків розбігу. Метання м'яча в горизонтальну ціль із місця. Рівномірний біг по прямокутнику до 200 м. Рухливі ігри «Білі ведмеді», «У річку, гоп!»
96. Правила техніки безпеки під час занять легкою атлетикою.
Перешикування з однієї шеренги в три уступами.Ходьба з прискоренням. Біг по прямокутнику і діагоналі. Загальнорозвивальні вправи на місці в колі. Спеціальні стрибкові вправи. Стрибки в довжину з розбігу. Метання малого м'яча в горизонтальну ціль. Біг почергово з ходьбою до 400 м
97. Перешикування з однієї шеренги в три уступами.Ходьба із зміною довжини кроку.Біг із подоланням дрібних перешкод.Загальнорозвивальні вправи у русі в колоні
по одному.Спеціальні стрибкові вправи.Стрибки в довжину з розбігу.Біг почергово з ходьбою до 600 м.Рухлива гра зі стрибками «Переправа через річку»
98. Перешикування з однієї шеренги в три уступами.Ходьба в колоні по одному зі зміною довжини кроку.Біг із подоланням дрібних перешкод. Загальнорозвивальні вправи у русі в колоні по одному.
Спеціальні вправи бігуна. Стрибки по «купинах».Метання малого м'яча у вертикальну ціль. Біг почергово з ходьбою до 800 м. Рухлива гра зі стрибками «Переправа через річку»
99. Перешикування із колони по одному в колону по три (чотири). Ходьба зі зміною напрямку руху. Біг зі зміною швидкості і напрямку руху. Загальнорозвивальні вправи у русі в колоні по одному.
Спеціальні вправи метальника. Метання малого м'яча на дальність із розбігу з визначенням результату. Рівномірний біг до 900 м. Рухливі ігри «Повінь», «Гречка»
100. Перешикування із колони по одному в колону по три (чотири).Ходьба зі зміною швидкості і напрямку руху за звуковим сигналом. Біг зі зміною швидкості і напрямку руху. Загальнорозвивальні вправи в парах на місці.
Спеціальні вправи метальника. Метання малого м'яча з розбігу на дальність.Біг почергово з ходьбою на дистанції до 900 м. Рухливі ігри «Повінь», «Гречка»
101. Перешикування в шерензі і колоні. Ходьба звичайна, у присіді і напівприсіді. Біг із прискоренням за звуковим сигналом. Загальнорозвивальні вправи в русі в колоні по одному.
Спеціальні стрибкові вправи. Стрибки у висоту з прямого розбігу. Вистрибування вгору з упору присівши. Стрибок у довжину з місця на результат. Біг почергово з ходьбою на дистанції до 1000 м. Рухливі ігри з бігом і стрибками
102. Правила проведення рухових тестів для визначення спритності.Перешикування в шерензі на місці і в колоні в русі.Ходьба звичайна, у присіді і напівприсіді. Біг із прискоренням на 6-7 м за світовим сигналом.
Загальнорозвивальні вправи в русі в колоні по одному.Спеціальні стрибкові вправи. Стрибки у довжину з місця на результат.
Физ.культура 3 кл. Елементи легкої атлетики  Стрибки у довжину з 4 кроків розбігу. Стибки у довжину з певного розбігу. Рухливі ігри з бігом і стрибками